Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

28 januari 2021 | 07:35

HBO Max arbetar på en animerad "Game of Thrones"-serie

Det mesta är däremot fortfarande oklart kring den nya serien.
Deadline rapporterar att HBO Max arbetar på en animerad "Game of Thrones"-serie. Det är däremot oklart vilken del av George R.R. Martins många böcker som man planerar att animera då projektet fortfarande sägs vara i ett såpass tidigt skede att ingen manusförfattare har anställts ännu.
 
Bilden ovan är fan-skapad av Ben Regimbal och har alltså inget med den nya serien att göra, men det har sedan sedan "Game of Thrones" glansdagar (innan den sista säsongen) alltid funnits mängder av animerad fan-fiction. HBO har sedan tidigare påbörjat produktionen av prequelserien "House of the Dragon" som utspelar sig några hundra år innan originalserien och förra veckan avslöjades det att man även arbetar på en ytterligare serie, om "Dunk & Egg" som utspelar sig 90 år före "Game of Thrones".
 
Om det fortfarande finns fans som hoppas på att få följa karaktärerna från originalserien så är det nog mest sannolikt att det kan bli genom en animerad serie. Faktumet att det är HBO Max som ligger bakom den och inte HBO tyder sannolikt på att man håller på att försöka skapa ett större "Game of Thrones"-universum hos streamingtjänsten... vilket möjligtvis kan komma att inkludera påkostade långfilmer vartefter.
 

Läs också: HBO arbetar på ännu en "Game of Thrones"-prequel

 
Eftersom nästan ingenting är känt kring den animerade serien i nuläget är däremot din gissning lika god som min. Vad hade du velat se i en animerad "Game of Thrones"-serie? Kommentera gärna nedan!
| 28 januari 2021 07:35 |