Serie

Skribent

Josefine Krischausky

4 februari 2022 | 20:00

HBO förnyar "Euphoria" för en tredje säsong

Sam Levinsons prisbelönade ungdomsdrama får en fortsättning, efter att den första halvan av säsong två har bringat in rekordhöga tittarsiffror.
I januari återvände "Euphoria" med sin andra säsong, efter en över två års lång väntan. Hittills har det blivit en stor succé för HBO, som nu vill se ännu mer av det populära ungdomsdramat. På seriens egna Twitterkonto meddelas det att man har fått grönt ljus för en tredje säsong. 
 
 
Med bland annat sin allvarliga tematik och utmärkande visuella stil har "Euphoria" lyckats fånga många tittares intresse, och i samband med den andra säsongen har serien fortsatt nå större framgångar. Hittills har över 13 miljoner HBO-användare streamat säsongspremiären, och siffrorna har varit fortsatt höga för de följande avsnitten, med en nästan dubbelt så stor publik som under den första säsongen. 
 
"Euphoria" är skapad, skriven och regisserad av Sam Levinson, baserad på en israelisk tv-serie med samma namn. Emmybelönade Zendaya spelar huvudrollen som Rue, en high school-elev som brottas med ett drogberoende. I andra centrala roller syns skådespelare som Hunter Schafer, Jacob Elordi, Alexa Demie, Barbie Ferreira och Sydney Sweeney. 
 
Den andra säsongen av "Euphoria" består av åtta avsnitt, varav fyra hittills är ute. Avsnitten släpps på svenska HBO Max varje måndag, och säsongen avslutas den 28 februari.
| 4 februari 2022 20:00 |