Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

22 februari 2018 | 14:15

HBO beställer fler säsonger av två grymma komedi-serier du borde följa

Har du givit "High Maintenance" och "Crashing" en chans ännu?
Två väldigt roliga, men samtidigt lite underskattade, komediserier i HBO:s stall av komedier blev (enligt Variety) under natten förlängda med varsin tredje säsong: "High Maintenance" och "Crashing".
 
"High Maintenance" (omslagsbilden ovan) är en antalogiserie med fristående avsnitt - förutom att de alla har en liten sak gemensamt. Nämligen att raden av New York-människor, vars liv vi får en glimt av i avsnitten, köper cannabis (i olika former) av en och samma cykellangare. 
 
Det kommer kanske inte som en överraskning att ett flertal av avsnitten är aningen trippiga, men alltid på ett bra och kreativt sätt. Om du gillar lite mer utmanande komedier så är den här ett måste på listan.
 
 
"Crashing" är tv-serien om den hemlöse stand up-komikern Pete Holmes, som crashar runt på andra (mer kända) komikers soffor. Holmes har själv skapat tv-serien som är löst baserad på hans eget liv. 
 
Båda komediserierna har hamnat lite i skymundan bland HBO:s mer framgångsrika komediserier, där "Veep", "Silicon Valley" och "Ballers" är mer kända. Men både "High Maintenance" och "Crashing" har med sina pågående säsonger levererat på en minst lika hög nivå - om inte bättre än alla ovan nämnda. 
 
Har du givit "High Maintenance" eller "Crashing" en chans ännu? Vad tyckte du? Kommentera gärna nedan!
| 22 februari 2018 14:15 |