Film

Skribent

Alexander Kardelo

30 maj 2017 | 15:30

Harry Potter-spinoffen ”Voldemort” ser magiskt bra ut - se teaser-trailern!

En grupp hängivna fans står bakom lågbudgetfilmen ”Voldemort: Origins of the Heir”, men effekterna är i nivå med Hollywood.
Ett hardcore-fan vid namn Gianmaria Pezzato tar sin kärlek till J.K. Rowlings värld några steg längre än vi andra. Pezzato har skrivit och regisserat en egen independent-film vid namn ”Voldemort: Origins of the Heir”, där du-vet-vem står i fokus.
 
Om prequeln ”Fantastiska vidunder och var man hittar dem” inte stillade din Harry Potter-abstinens, kolla in detta.
 
 
officiella sajten förklarar Tryangle Films att filmen bygger vidare på berättelser i den sjätte boken, ”Harry Potter och Halvblodsprinsen”. Med stor passion för Potters universum tog de sig an frågorna:

”Vad fick Tom Riddle att bli Voldemort? Vad hände under de åren, och vad skedde på Hogwarts när han kom tillbaka? Det finns några ledtrådar i böckerna som inte har kommit fram i filmerna, och mycket är ännu osagt. Det här är historien vi vill berätta: hur mörkrets härskare kom till innan Harry Potter dök upp.”
 
Det är ett minst sagt ambitiöst och imponerande projekt som dessa italienska mugglare satt ihop! Kolla bara in några av bilderna från filmen, som kanske saknar Hollywood-budget men visar att fansens kärlek räcker långt.
 
 
Det är inte klart när och hur "Voldemort: Origins of the Heir" kommer att släppas, men vi håller er uppdaterade.
 
Vad tycker ni om projektet? Kommentera nedan.
| 30 maj 2017 15:30 |