Film

Skribent

Alexander Kardelo

19 april 2016 | 12:00

Harry Potter-karaktärer kan dyka upp i ”Fantastiska vidunder”

Vi kommer att få möta en yngre Dumbledore.
Det fina med häxor och trollkarlar: de lever betydligt längre än vi mugglare. Därför är det väldigt troligt att vi får möta några älskade ”Harry Potter” karaktärer på nytt framöver.

Kommande ”Fantastiska vidunder och var man hittar dem” byter visserligen tid, spelplats och huvudpersoner, men redan i trailern nämner man en viss Dumbledore från Hogwarts. Ska vi tolka det som att en 80 år yngre Albus kan dyka upp i filmen?

- Ju mer historierna utvecklas kommer du få höra favoritkaraktärer nämnas vid namn, och du kanske får möta deras yngre versioner längs vägen, säger skådespelaren Dan Fogler (a.k.a. nye karaktären Jacob) till MTV


Skådespelaren Michael Gambon själv har tidigare antytt att en ung Dumbledore är med i filmen, även om det inte är officiellt bekräftat. Med tre filmer på väg finns gott om tid och utrymme för fler gamla bekanta att hoppa in. Gjort på rätt sätt skulle det definitivt uppskattas av alla Potter-fans.

J.K. Rowling har skrivit manus till ”Fantastiska vidunder” som ska bli en trilogi med en film i höst, nästa år 2018 och en final 2020. Här följer vi Newt Scamander (spelad av Eddie Redmayne), en djurgalen magiker på vift i 1920-talets New York.

Vilka gamla Potter-vänner skulle du vilja återse i den nya trilogin?
| 19 april 2016 12:00 |