Sponsrat

Skribent

MovieZine

18 november 2023 | 15:00

Adventskalendern som gör julen extra magisk för alla Harry Potter-fans

Alohomora! Plocka fram trollstaven, öppna dagens lucka och räkna ned dagarna till julafton med 24 spännande överraskningar i en helt magisk Harry Potter-adventskalender.
MovieZine tipsar om produkter och erbjudanden hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Oavsett om du själv hör till Gryffindor eller Hufflepuff döljer det sig helt magiska klappar bakom de 24 luckorna i Harry Potter-adventskalendern, som tar dig direkt till Hogwarts förtrollande julfirande och magiska värld. Tänd de svävande ljusen med Lumos-formeln och kom i julstämning med dina favoritkaraktärer och prylar.
 
Bakom luckorna gömmer sig allt från en tygpåse och nyckelringar till klistermärken, pins och anteckningsblock, allt med en magisk touch som passar perfekt för Potterheads som inte kan få nog av magi och trollformler.
 
Kanske har Rons mamma stickat en tröja med dina initialer åt dig, eller finner vi osynlighetsmanteln bakom en av luckorna? Repelo Muggletum! Detta är absolut ingen kalender för mugglare. Du hittar den och mycket annat hos Coolstuff.se...
 
 
• Nu kan alla Potterheads räkna ned dagarna till en magisk jul med en kalender fylld av överraskningar
 
• Officiell licensierad Harry Potter-produkt
 
• Kalendern innehåller 24 olika saker från Harry Potters magiska värld, bland annat nyckelring, strumpor, magnet och pins
 
| 18 november 2023 15:00 |