Film

Skribent

MovieZine

1 juni 2020 | 09:05

Här kan du se Tom Hardy som Al Capone

Josh Tranks drama "Capone" släpps i Sverige den 8 juni.
De första bilderna på Tom Hardy som Al Capone visar på en otrolig förvandling, när den hunkige skådespelaren ska spela åldrande gangsterboss.

Regissören Josh Trank följer nu upp floppen "Fantastic Four" med något helt annorlunda, en dramatisering av Capones sista år i livet. Brottsimperiet har fallit, och han plågas av våldsamma minnen från förr.

"Capone" hade nyligen digital premiär i USA, men här i Sverige behöver vi inte vänta så länge. Redan nästa måndag, den 8 juni, släpps den som köpfilm på tjänster som SF Anytime och Blockbuster. Filmen blir också tillgänglig som hyrfilm inom några veckor.

Se trailern till "Capone":
 
 
En gång en hänsynslös affärsman som styrde Chicago med en järnhand, var Alfonse Capone den mest beryktade och fruktade gangstern. Vid 47 års ålder, efter nästan ett decennium i fängelse, tog hans dementa hjärna över allt mer. Fruktansvärda minnen från hans våldsamma och brutala förflutna liv vävs in i hans nutida. När han tillbringar sitt sista år omgiven av familjen, med FBI som spanar på honom, kämpar den sjuke patriarken med att minnas vart på sin egendom som han gömt flera miljoner dollar.
| 1 juni 2020 09:05 |