Film

Skribent

Josefine Krischausky

26 juni 2021 | 09:10

Här kan du se 9 minuter ur "Cruella"

Ta en längre smygtitt på den streamingaktuella filmen om Cruella de Vil, där vi får se helt nya sidor av den berömda Disneyskurken.
Funderar du fortfarande om "Cruella" är värd en chans? Passa på att se för dig själv genom att kolla in de första 9 minuterna ur filmen, som nu finns tillgängliga gratis på YouTube. 
 
 I "Cruella" får vi se Disneyskurken Cruella de Vil (här spelad av Emma Stone) på ett sätt vi inte gjort tidigare, genom att få höra hela historien om hur hon egentligen kom att bli den hon är. I de inledande scenerna får vi möta henne som barn i 60-talets England, och den rebelliska attityden och fashionabla stilen syns tydligt redan då.
 
Sedan sin premiär den 28 maj har filmen fått ta emot blandade omdömen, men Disney verkar i vilket fall vara sugna på att ta historien vidare. Regissören Craig Gillespie och manusförfattaren Tony McNamara förväntas återvända för en uppföljare, som kommer låta oss se ännu mer av karaktären. 
 
Se 9 minuter ur filmen här:
 
 
Hela "Cruella" finns att streama på Disney+, via Premier Access, till en kostnad av 249 kronor. Den 27 augusti blir filmen tillgänglig för alla som har en prenumeration hos streamingtjänsten. 
| 26 juni 2021 09:10 |