Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

15 maj 2022 | 10:00

Har Disney+ just avslöjat premiärdatumet för "She-Hulk"?

I ett nu redigerat blogginlägg kan Disney+ råkat avslöja datumet för “She-Hulk”. Premiär blir senare i sommar.
En drös av olika Marvel-serier har senaste åren släppts på Disney+. Förutom “WandaVision”, “Falcon and the Winter Solider”, “What If…?”, “Loki”, “Hawkeye”, “Moon Knight”, kunde vi även rapportera att Netflix-serierna (bestående av bland att “Daredevil” och “The Punisher”) kommer till streamingtjänsten i sommar.

Disney+ kan inte få nog av Marvel och planerar utöver ovan nämnda titlar att utöka superhjälte-universumet med nya serier. I sommar kommer “Ms. Marvel”, och nu rapporterar Collider att den officiella Disney+-bloggen i Storbritannien kan ha råkat avslöja datumet för “She-Hulk”.
 
Large 8da62d6f3cbe3087a24f0f3efa9990fa she hulk social

I “She-Hulk” får vi följa Tatiana Maslany i titelrollen som kusin till steroidberget Hulken. Till vardags är hon advokaten Jennifer Walters, och när hon blir arg förvandlas hon likt sin kusin till en grön best. Förutom Tatiana Maslany, är Mark Ruffalo tillbaka som Hulken, och Tim Roth spelar återigen den vanställda muskelknutten Abomination, som tidigare var med i “The Incredible Hulk” från 2008 och förra årets “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”.

Om Disney kan leverera på alla fronter med samtliga serier blir intressant att följa. Det är en otrolig mängd serier filmjätten gjort på kort tid, och personligen tycker jag att kvaliteten varit ojämn. “She-Hulk” har uppskattningsvis premiär den 17 augusti i sommar.

| 15 maj 2022 10:00 |