Film

Skribent

Alexander Dunerfors

30 oktober 2011 | 16:01

Här är storyn i "Snabba Cash 2"

Stockholms Filmfestivals sajt släpper handlingen till den efterlängtade uppföljaren.

Joel Kinnaman, Dragomir Mrsic, Matias Varela och Fares Fares avslutade nyligen inspelningen av "Snabba Cash 2", som du kunnat följa här på MovieZine.se. De var hemlighetsfulla kring handlingen - men nu har den äntligen läckt ut:

"JW - en gång lovande Handelsstudent med för stor hunger efter snabba cash. Nu betalar han priset; fyra år på Norrtäljeanstalten. 

Fängelsetiden är tuff men JW har en plan på hur han ska komma ur den kriminella världen och vända sitt liv tillrätta. Men en dag förändras allt då en ny livsfarlig fånge kommer till anstalten, en man från JW:s våldsamma förflutna - Mrado Slovovic. 

Jorge Salinas – kokskungen från Sollentuna, återvänder till Stockholm efter tre år i landsflykt. Jorges plan är att göra en snabb koksdeal, men planerna går våldsamt fel och resulterar i död och förödelse. Nu måste Jorge fly, från både polisen och den serbiska maffian, tillsammans med den som räddade hans liv – Nadja, 17 år. 

Mahmud Al Askori – juggarnas tjallare som precis fått ett nytt jobb inom organisationen; att vakta horor på en öde campingplats. När två tjejer lyckas fly kan han bara återbetala sin skuld på ett sätt - att hitta och döda Jorge Salinas." 

"Snabba Cash 2" beskrivs som en intensiv och stark thriller om girighet, vänskap och förlåtelse. På Stockholms Filmestival den 17 november kan du möta regissören Babak Najafi och se de första scenerna från filmen i sektionen Work in Progress.

Biopremiären beräknas till augusti/september 2012. 

| 30 oktober 2011 16:01 |