Serie

Skribent

Oskar Möller

24 juni 2023 | 09:00

Här är julipremiärerna på Prime Video

En soldat som ger sig ut för att rädda en vän i talibanernas Afghanistan, en före detta fånge som vill bli massös men råkar mörda folk och änglar och demoner som är nära vänner. Här är premiärerna på Prime Video att se fram emot i juli månad!
Prime Video har flera spännande premiärer på gång för juli månad - först ut är Guy Ritchies "The Covenant" från 2023 som många actionfans därute säkert kommer att uppskatta.  Det är en gripande story om en afghansk tolk som riskerade sitt liv för att rädda livet på en amerikans soldat mitt under kriget i Afghanistan.
 
 

"The Covenant" - Premiär 2 juli

 
I Guy Ritchies The Covenant får vi följa USA:s armésergeant John Kinley (Jake Gyllenhaal) och den afghanska tolken Ahmed (Dar Salim). Efter en oväntad attack gör Ahmed allt han kan för att rädda livet på Kinley. När Kinley sedan får reda på att Ahmed och hans familj inte fick den trygga resan till Amerika som utlovats, måste han i gengäld återvända till krigszonen för att få tillbaka dem till tryggheten undan talibanerna.
 
 

"The Horror of Dolores Roach" (S1) - Premiär 7 juli

 
The Horror of Dolores Roach baseras på Spotify-succén och podcastserien med samma namn. Det är kärlek, svek och kannibalism inspirerat av "Sweeny Todd". Efter 16 år i fängelse släpps Dolores Roach (Justina Machado) på fri fot och återvänder till ett gentrifierat Washington Heights. Hon återförenas med vännen Luis (Alejandro Hernandez), från sitt gamla liv och börjar jobba som massör i hans källare. Men när löftet om den nyfunna stabiliteten plötsligt hotas, blir Dolores tvungen att vidta extrema åtgärder för att överleva.
 
 

"The Summer I Turned Pretty" (S2) - Premiär 14 juli
 

Belly (Lola Tung) brukade räkna dagarna till att hon skulle återvända till Cousins Beach. Men med tanke på att både Conrad och Jeremiah slåss om hennes hjärta, och Susannahs återfall av cancer, är hon osäker på om somrarna där någonsin kommer bli desamma. När en oväntad besökare plötsligt innebär ett hot för Susannahs älskade hus så behöver Belly samla ihop gänget – och en gång för alla bestämma vart hennes hjärta egentligen finns. 
 
 

"Good Omens" (S2) - Premiär 28 juli

 
I "Good Omens"  får vi ta fortsätta ta del av vänskapen mellan Aziraphale (Michael Sheen), en grinig ängel och den intensiva demonen Crowley (David Tennant). Efter att ha befunnit sig på jorden sedan dess uppkomst, och med apokalypsen bakom sig, är duon på väg att återvända till det enkla livet bland vanliga dödliga i Londons Soho-distrikt. Men plötsligt dyker skyddsängeln Gabriel (Jon Hamm) oväntat upp vid Aziraphales bokhandel utan minne om vare sig vem han är eller hur han kom dit. 
 

Övriga premiärer

 
"Umma" (premiär 1 juli)
"Libre de reir" s1 (premiär 21 juli)
"Invincible" s2 (premiär 21 juli)
"Twin Love" (Premiär 21 juli)
"Bullet Train" (Premiär 30 juli)
"The Amazing Spider-Man" (Premiär 31 juli)
"The Amazing Spider-Man 2" (Premiär 31 juli)
 
Vilka av släppen från Prime Video är du mest pepp på att se?
| 24 juni 2023 09:00 |