Film

Skribent

Alexander Kardelo

23 oktober 2018 | 15:00

Här är årets 4 nya julfilmer på Netflix

På julen får man ta från b-filmslagret också...
Streamingjätten har prickat in några mycket omtalade filmpremiärer under året som gått. Fler storfilmer väntar: under de kommande månaderna ska vi bland annat få nytt från bröderna Coen och Alfonso Cuarón, som en tidig julklapp.

Men vi ska inte heller låta Netflix komma undan så lätt med några av de billiga tv-filmer, som man envisas med att köpa in och paketera som Netflix Originals. Kanske är det så att julen gör tittarna extra snälla, för fjolårets "A Christmas Prince" visade sig bli riktigt populär - snart är uppföljaren här.

I år blir vi bortskämda med inte mindre än fyra nya julfilmer att streama. Två trailers har släppts hittills, och i övrigt har EW.com fått några exklusiva bilder.

Läs mer om filmerna här nedan, och gör dig mentalt redo för sockersöt romantik, julsånger och skamlöst överdrivna, amerikanska dekorationer. 
 

The Holiday Calendar (2 november)

 
En ung fotograf ärver en mystisk adventskalender, som verkar kunna förutspå framtiden. Kan den hjälpa henne fånga drömmannen? Kat Graham ("The Vampire Diaries") och Quincy Brown ("Dope") charmar varandra i huvudrollerna.
 
 

The Princess Switch (16 november)

 
Vanessa Hudgens spelar dubbla roller i en klassisk förväxlingskomedi. Dels är hon Margaret, grevinnan av Montenaro, och dels den helt vanliga Stacy som råkar se ut precis som henne. Med hjälp av lite julmagi byter tjejerna plats... och råkar falla för killar som naturligtvis inte vet om deras sanna identitet.
 
 

The Christmas Chronicles (22 november)

 
Barnen Kate och Teddy planerar att fånga jultomten på film när han smyger ner presenter i deras skorsten. Istället dras de med på ett oväntat äventyr i hans släde, och riskerar hela julen. Kurt Russell spelar Tomten i den antagligen mer påkostade julfilmen i det här utbudet. Chris Columbus ("Ensam hemma", "Harry Potter") har producerat.
 
 

A Christmas Prince: The Royal Wedding (30 november)

 
Mer kunglig romantik när förra årets streaming-succé "A Christmas Prince" får en fortsättning. Det har gått ett år sedan Amber (Rose McIver) hjälpte Prins Richard (Ben Lamb) få kronan. När bröllopet mellan dem närmar sig får Amber kalla fötter. Är hon verkligen redo att bli drottning?
 
 
När är det egentligen okej att börja titta på julfilmer? Tyck till nedan.
| 23 oktober 2018 15:00 |