Film

Skribent

Alexander Kardelo

11 oktober 2023 | 10:45

"Han klädde sig som Johnny Depp": Amber Heard anklagar Jason Momoa för ruttet beteende

Dramatik bakom kulisserna på "Aquaman and the Lost Kingdom".
Nya detaljer om DC-filmen "Aquaman and the Lost Kingdom" vittnar om en dramatisk inspelning. Skådespelerskan Amber Heard var nära att få sparken, och skyller det hela på motspelaren Jason Momoa som ska ha betett sig ruttet.
 
Det är Variety som publicerar en lång och stökig redogörelse för vad som ska ha pågått bakom kulisserna. Detaljerna är hämtade från rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard förra året, och mer specifikt anteckningar som Heards terapeut förde under deras möten. De har nu blivit tillgängliga för allmänheten.
 
"Jason sa att han ville se mig avskedad. Jason drack, han kom sent till inspelningen och var full. Han klädde sig som Johnny Depp, med alla sina ringar", ska Amber Heard ha sagt till sin terapeut.
 
En talesperson från DC har kontrat med att "Jason Momoa var alltid proffsig på inspelningen". En annan källa som ska ha arbetat på filmen säger:
 
- Jason jobbar arslet av sig. Visst, han gillar att ta en öl ibland som alla andra, men han kommer inte full till inspelningen. Och han klär sig inte som Johnny Depp. Han har sin egna, bohemiska stil.
 
I samma artikel kan vi läsa om att Warner Bros ansåg att det saknades kemi mellan "Aquaman"-stjärnan och Amber Heard, och försökte därför ge henne sparken. Elon Musk ska tydligen ha skrivit ett ilsket brev till studion, och hotat dem till att låta exflickvännen Amber Heard behålla jobbet som superhjälten Mera.
| 11 oktober 2023 10:45 |