Film

Skribent

Alexander Kardelo

10 oktober 2012 | 00:01

Han kan bli nye Batman

Rollen som den mörke riddaren i Warner Bros "Justice League" ryktas gå till Armie Hammer.

Christian Bales och Christopher Nolans trilogi fick i somras ett tillfredsställande slut, så vi längtar inte direkt efter att se Batman bekämpa brott igen inom en snar framtid. Men som en viktig del av "Justice League" kan en yngre version dyka upp i Warner Bros kommande superhjältefilm - och Armie Hammer står högt på önskelistan.

Skådespelaren från "The Social Network", "Spegel spegel" och kommande "The Lone Ranger" fick faktiskt rollen redan 2007, men "Justice League" fick läggas på is på grund av finanskrisen:

- Det är synd att ingen fick se hur mycket jobb vi redan hade lagt ner, sade han till MTV nyligen.

Snart får han kanske chansen att ta på sig Batman-masken trots allt. Detta enligt en källa som sagt till Moviehole att "Hammer är tillbaka på WB:s radar". Källan säger också att vi troligen inte kommer att se Armie Hammer bära upp egna Batman-filmer:

- Den här Batman kommer nog bara att användas i Justice League-filmer, skriver Moviehole.

Det är många "kansken" i den här artikeln, så castingen är långt ifrån över. Andra namn som cirkulerat kring rollen är Taylor Kitsch och Joseph Gordon-Levitt. Dessutom ska roller som Superman, Wonder Woman, Green Lantern och några till besättas innan "Justice League" kan dra igång inspelningen, så stay tuned.

| 10 oktober 2012 00:01 |