Serie

Skribent

Anders Eklöf

27 mars 2022 | 12:00

"Halo"-serien slår rekord på Paramount+

Tv-serien baserad på den populära spelserien "Halo" på Paramount+ är än så länge en succé.
Den 24 mars hade den efterlängtade "Halo"-serien premiär på streamingtjänsten Paramount+, som baseras på den populära spelserien med samma namn.
 
Nu rapporterar Paramount+ att serien satt ett nytt rekord som streamingtjänstens mest sedda serie under de första 24 timmarna efter premiär. Innan dess höll "1883" rekordet, som släpptes i december förra året.
 
- Att väcka "Halo" till liv som en tv-serie har varit en av de mest givande ansträngningarna för Paramount+ hittills och vi kunde inte vara mer glada över den massiva responsen från fansen efter seriens debut. Tillsammans med våra fenomenala partners på Showtime, 343 Industries och Amblin Television ser vi fram emot att fansen ska få uppleva mer av det här otroliga universumet, säger Tanya Giles, programchef på Paramount+.
 
 
Än så länge finns det inga officiella siffror på hur många som sett det första avsnittet. Den första säsongen blir 10 avsnitt och är redan förnyad för en andra säsong. Vår recension av serien kommer framöver.
 
Serien utspelar sig i ett eget universum bortkopplat från spelen, där vi får träffa supersoldaten Master Chief under ett stort krig med de utomjordiska the Covenant. Den dramatiserar den episka konflikten mellan mänskligheten och det utomjordiska hotet under 2500-talet, samt tar några drastiska vändningar.
 
Har du skaffat Paramount+ och tittat på "Halo"-serien?
 
| 27 mars 2022 12:00 |