Serie

Skribent

Alexander Kardelo

9 april 2024 | 07:55

Vårens hajpade tv-serie ”Fallout” släpps lite tidigare än väntat

Prime Video ger alla tv-spelsfans hela säsongen redan natten till torsdag.
Den hett efterlängtade ”Fallout”-adaptionen kommer ännu lite tidigare än väntat. Först var planen att släppa serien den 12 april, sedan skiftade datumet till den 11 april (torsdag). Nu blir det faktiskt redan imorgon, den 9 april, som åtminstone amerikanska tittare får dyka in i den postapokalyptiska världen.
 
Variety skriver att serien släpps tidigare än väntat, och att fans världen över kommer kunna delta och interagera med andra under den globala premiären.
 
För oss i Sverige innebär det premiär klockan 03 på natten till torsdag. Den goda nyheten är att Prime Video släpper hela säsongen (8 avsnitt) på en och samma gång.
 
Serien, som bygger på en enormt populär tv-spelsfranchise, handlar om de rika och fattiga i en dystopisk framtid. 200 år efter apokalypsen tvingas de boende i lyxiga skyddsrum att återvända till helveteslandskapet som deras förfäder lämnade efter sig. De upptäcker en otroligt komplex, galet konstig och mycket våldsam värld.
 
”Yellowjackets”-stjärnan Ella Purnell, Walton Goggins och Kyle MacLachlan spelar huvudrollerna. Det är redan mer eller mindre bekräftat att serien får en andra säsong
 
Streama ”Fallout” gratis på Prime Video: Streamingtjänsten bjuder alla nya prenumeranter på 30 dagars streaming helt utan kostnad. Bli medlem här och se ”Fallout” helt gratis…
| 9 april 2024 07:55 |