Film

Skribent

Alexander Kardelo

5 maj 2023 | 21:45

Guy Ritchie har ännu en påkostad actionrulle på gång

Stjärnspäckat med Henry Cavill, Eiza Gonzalez och Jake Gyllenhaal ombord.
Actionregissören Guy Ritchie är kanske den flitigaste mannen i Hollywood just nu. Han släpper nästan en film om året just nu, och det är dessutom påkostade och ambitiösa projekt som lockar tunga stjärnor.
 
Hans nästa actionthriller kan bli den dyraste hittills, iallafall enligt Deadline som berättar om en saftig budget. En trio stora namn har kommit ombord - Henry Cavill, Jake Gyllenhaal och Eiza Gonzalez (”Ambulance”) kommer medverka. Alla tre har jobbat med regissören förr ganska nyligen och verkar trivas.
 
 
Någon titel finns inte, men det ska handla om extraction-proffs som ska frita en kvinnlig förhandlare. Förutom skarpladdad spänning ska det också vara späckat med Guy Ritchies signatur-humor.
 
- Det händer något speciellt när du jobbar med samma partners regelbundet: alla litar på varann och gör sitt bästa. Jake, Henry och Eiza är alla enormt begåvade, hängivna och engagerande skådespelare. Det här kommer bli en actionpackad film som både stimulerar intellektet och gör dig fysiskt utmattad, säger regissören i en kommentar.
 
En Guy Ritchie-film som stimulerar intellektet? Ja ja, någon gång ska väl vara den första.
 
Men vi tvivlar inte på att det blir en spektakulär resa. Ritchie har på sistone levererat kul actionkomedier och gangsterrullar som ”The Gentlemen”, ”Wrath of Man” och ”Operation Fortune”. Nyss släpptes också krigsfilmen ”The Covenant” med Gyllenhaal i USA (läs MovieZines recension här)… och ett annat krigsdrama med titeln ”The Ministry of Ungentlemanly Warfare” är under inspelning. Flitig karl, som sagt!
| 5 maj 2023 21:45 |