Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

30 juni 2020 | 23:45

Gustaf Skarsgårds fantasyserie "Cursed" imponerar med sin nya trailer

Kommer Gustaf Skarsgårds och Katherine Langfords nya tv-serie att lyckas bli årets nya "The Witcher"-succé hos Netflix?
Netflix har släppt en ny och avsevärt längre trailer, än den teaser vi har skrivit om tidigare, som ger oss en imponerande förhandstitt på streamingjättens stora fantasysatsning. Serien kommer att följa Katherine Langford i rollen som Nimue, vars tidigare oberättade äventyr är djupt sammanlänkade med legenderna kring kung Arthur, magikern Merlin och riddarna vid det runda bordet.
 
Den första säsongen av "Cursed" är nu bara drygt två veckor bort och redan till helgen kommer vi att släppa vår första "Cursed"-intervju med Gustaf Skarsgård, som under många år legat bakom en av "Viking"-fansens favoritkaraktärer - och nu sannolikt kommer lyckas charma ännu fler med sin tolkning av Merlin.
 
 
Håll även utkik för våra intervjuer med seriens skapare, den legendariske serieskaparen Frank Miller och författaren Tom Wheeler, samt Katherine Langford och de andra huvudrollsinnehavarna. Efter att ha fått snacka med folket i produktionen och fått förhandstitta på serien, så råder det ingen tvekan om att det här är en serie som kommer att diskuteras flitigt i sommar. Inte minst här på MovieZine genom våra intervjuer och den kommande recensionen!
 

Läs också: Den andra säsongen av "The Witcher" blir lättare att följa

 
Kommer du att ge "Cursed" en chans under sommaren? Kommentera gärna nedan!
| 30 juni 2020 23:45 |