Sponsrat

Skribent

MovieZine

1 november 2023 | 17:50

Amazon bjuder på gratis streaming med Prime Video - hela november!

Testa en ny streamingtjänst i höst - utan kostnad i 30 dagar. Inga förbindelser, avsluta när du vill.
MovieZine tipsar om innehåll och erbjudanden från våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
När andra streamingtjänster ökar i pris har Prime Video lyckas behålla en låg månadskostnad, utan att tumma på kvaliteten. De släpper egna storfilmer, omtalade tv-serier och satsar hårt på nordiskt innehåll. 
 
 
På Sveriges kanske mest prisvärda streamingtjänst hittar vi ett imponerande utbud av originalserier och långfilmer. Det är framför allt action, äventyr och fantasy som har lockat kunder genom åren - från hårdkokta "Reacher" och spionserien "Jack Ryan" till påkostade "Sagan om ringen: Maktens ringar" och "Sagan om drakens återkomst".
 
 
Deras senaste tittarsuccé är "Gen V", en spinoff på den våldsamt underhållande superhjälteserien "The Boys". Här finns också "The Continental" som utforskar John Wicks brutala värld. Och skulle du dras mer åt realityhållet så väntar både Danny Saucedos prank-serie "Ägd av Danny" och familjen Parneviks nya reality-såpa. 
 
Prime Video kostar endast 59 kr i månaden. Ännu bättre blir det av att första månaden är gratis! Nya kunder får en generös pröva-på-tid på hela 30 dagar. Vad väntar du på?
 

Klicka här och prova Prime Video gratis - månaden ut!

| 1 november 2023 17:50 |