Serie

Skribent

MovieZine

1 oktober 2023 | 16:30

Amazon bjuder på gratis streaming med Prime Video - hela oktober!

Prova på en ny streamingtjänst utan kostnad i 30 dagar. Inga förbindelser, avsluta när du vill.
MovieZine tipsar om innehåll och erbjudanden från våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Det finns en uppsjö av streamingtjänster där ute, och alla blir bara dyrare. Jämfört med sina konkurrenter som Netflix, Disney+ och HBO Max har Prime Video lyckas behålla en låg prislapp, utan att kompromissa med det starka utbudet.
 
 
Prime Video har främst lockat tittare med stora och påkostade action- och äventyrsserier. Hit räknas såklart våldsamma superhjälte-spektaklet "The Boys", hårdkokta "Reacher" och spionthrillern "Jack Ryan". Tidigare i år släpptes också den ambitiösa satsningen "Citadel", en av de dyraste tv-serier som gjorts.
 
På tal om påkostat: det är här du också hittar "Sagan om Ringen: Maktens ringar" som låter alla fans utforska J.R.R. Tolkiens sagovärld på djupet. Och skulle fantasygenren locka så är "Sagan om drakens återkomst" nu inne på sin andra säsong.
 
Prime Video saknar inte heller stora originalfilmer. Bland årets mest omtalade premiärer finns romantiska "Red, White & Royal Blue" och actionkomedin "Shotgun Wedding" med Jennifer Lopez. På fredag släpps nya slasherkomedin "Totally Killer" som gör oss väldigt taggade.
 
Den prisvärda streamingtjänsten är med 65 kronor i månaden en av de absolut billigaste på marknaden. Nya kunder får också en generös pröva-på-tid på hela 30 dagar.
 
| 1 oktober 2023 16:30 |