Skribent

EvaEpic

8 februari 2012 | 13:30

Gordon-Levitt skriver manus och regisserar

Han har ett fullspäckat schema. Förutom ett antal kommande filmer så tänker Joseph Gordon-Levitt sätta sig i regissörsstolen.

Joseph Gordon-Levitt började med lite mindre filmer, men nu på senare tid har vi sett lite överallt, senast i "50/50". Förutom dessa kommer vi även se honom i "The Dark Knight Rises", "Looper" och "Lincoln".
Dock verkar det inte som att ha tänker ta semester på ett bra tag.

Enligt Deadline ska Gordon-Levitt både skriva manus och regissera en komma titellös film med Scarlett Johansson i en utav rollerna. Filmen kommer att vara en "sexig komedi" om en modern Don Juan och hans personliga uppdrag att sluta vara ett "egoistiskt kukhuvud".

Som det ser ut nu så finns det en annan skådespelerska med på rollistan. Voltage Pictures finansierar filmen och inspelningarna börjar den 16 april i år.

Det enda problemet med schemat är att Gordon-Levitt kan missa sin chans att spela i Tarantinos "Django Unchained". "Det kommer att vara lite klurigt med schemat, men jag var ärlig mot Quentin redan från början. Men han var cool och uppmuntrande", säger han.

| 8 februari 2012 13:30 |