Film

Skribent

Josefine Krischausky

15 januari 2022 | 12:30

"GLOW"-skådespelaren Alison Brie gör actionkomedi med John Cena

"Taken"-regissören ligger bakom det kommande äventyret "Freelance", om en journalist som blir fast i djungeln med sin säkerhetsvakt.
Det har blivit dags för Alison Brie, känd från Netflix wrestlingserie "GLOW", att möta en riktig wrestlingstjärna på bioduken. Skådespelaren är enligt The Hollywood Reporter klar för den kommande actionkomedin "Freelance", med John Cena i ena huvudrollen. 
 
"Freelance" handlar om en man som tar jobbet som en personlig säkerhetsvakt för en journalist, som hoppas kunna rädda sin karriär genom att intervjua en diktator. När en statskupp bryter ut mitt i intervjun tvingas den udda duon fly till djungeln, där de måste försöka överleva både militärer, vilda djur och varandras sällskap. 
 
Filmen börjar nu bli redo för sin inspelning, som ska sätta igång i Colombia redan senare denna månad. I registolen sitter Pierre Morel, främst känd som regissören bakom den första "Taken"-filmen.
 
Vid sidan av huvudrollen i "GLOW" (som Netflix sorgligt nog fick lägga ner tidigare än planerat), har Brie medverkat i komediserierna "Community" och "BoJack Horseman", samt filmer som "Promising Young Woman" och "Happiest Season". Hon är närmast aktuell med den romantiska komedin "Somebody I Used to Know", regisserad av maken Dave Franco. 
 
Cena är just nu högaktuell i DC-serien "Peacemaker" på HBO Max, men har även flera andra roller på gång, bland annat i den stjärnspäckade spionfilmen "Argylle"
| 15 januari 2022 12:30 |