Film

Skribent

EvaEpic

25 januari 2012 | 16:20

Gissa vem som dyker upp i "The Avengers"?

Om du inte är en big fan av spoilers, så bör du sluta läsa här – om du fortfarande vill bli överraskad av Joss Whendon’s ”The Avengers”.

För den som älskar serietidningar är ”The Avengers” något att längta efter, inte minst för att det är den enda film som slänger ihop de största Marvel-karaktärerna genom tiderna. Nu verkar det som att Whedon kommer ge oss en överraskning vi inte kunde väntat oss (i alla fall inte förrän i uppföljaren)…


Enligt Jenny Agutter, ska filmen gästas av en utav de största Marvel-karaktärerna. ”Jag lovade att inte berätta något, inte tills manuset var färdigt, men jag kunde inte låta bli”, säger hon till The Radio Times. Vem är då denna hemliga gäst? Det är ingen mindre än Spider-man!

Problemet är bara att Sony äger rättigheterna till Spider-Mans alla äventyr och Marvel äger ”The Avengers”. Nu återstår det bara att se om de båda bolagen kan komma överens om ett kontrakt som gynnar alla. Men om man tänker efter, varför skulle Sony tacka nej till fri reklam för ”The Amazing Spider-Man” som har premiär bara några månader efter ”The Avengers”?

| 25 januari 2012 16:20 |