Skribent

Alexander Dunerfors

2 april 2013 | 00:01

Gick du på den lätta?

Det är den första april, gott folk, och då gör man bäst i att inte lita på något eller någon. Här på MovieZine har vi traditionsenligt förberett flera luringar för er under dagen:

Dinosaurier åt upp manus till "Jurassic Park 4"? Skulle inte tro det, då dinosaurier fortfarande är utdöda. Inte ens Steven Spielberg kan ändra på det.

SFI tvingar kvar svenska filmregissörer i Sverige? Tyvärr inte, men tack för att vi fick "citera" dig, Ulf Malmros!

Filmen om MovieZine kommer i sommar? Hur gärna vi än skulle vilja det, så har ingen ännu hört av sig med några såna erbjudanden. Tråkigt men sant, den som väntar på nåt gott väntar alltid för länge.

Dessutom roade vi oss med att smyga in några "försvenskade" titlar under dagen. Du kan sova lugnt, "Mannen av stål" eller "Världskrig Z" är inget du hittar i biorepertoaren i sommar.

Ute på webben har bland annat Joblo berättat om vem som ska spela He-Man (Channing Tatum!) och Sony Pictures släppte trailern till "Pineapple Express 2"... eller gjorde de?

Fler sköna aprilskämt vi hittat:

WorstPreviews om varelser som är hälften gudar, hälften robotar i "Prometheus 2"

FirstShowing med flera uppmärksammade Pixars skämt, där Monsters University fick sin sajt hackad av en rivaliserande skola

MIT vill se en robot-cheetah i "Berättelsen om Pi 2"

Hollywood.com skojade till det med en falsk Will Ferrell

Firebox har lagt till "äkta" Iron Man-dräkter i sitt sortiment. För bara 250.000 brittiska pund kan du bli coolast i skolan.

TheOneRing.net slog till med en lång pressrelease om att Disney köpt upp rättigheterna till "Sagan om Ringen" och "Hobbit", och planerar helt nya filmer i serien.

Youtube bjöd på 12 timmars (!) sändning för att presentera de nominerade till Bästa Youtube-video någonsin. Ambitiöst! 

Har du sett fler filmrelaterade aprilskämt? Kommentera och länka nedan!

| 2 april 2013 00:01 |