Film

Skribent

Paul Dakwar

4 maj 2024 | 16:00

Giancarlo Esposito har fått en hemlig roll i Marvels universum

"The Mandalorian" och "The Boys"-stjärnan har avslöjat att han nu är en del av superhjälteuniversumet
I en panel under konventet CCXP avslöjade Giancarlo Esposito att han kommer att medverka i ett Marvel-projekt, men inte i den roll som många fans har velat se honom i, rapporterar IGN.
 
Internet “fancastade” Esposito som Professor Charles Xavier, nu när X-Men är på väg att integreras in i MCU. Det verkar dock inte vara en X-Men relaterad karaktär som han kommer att spela, och än så länge har karaktären han ska spela inte avslöjats. Esposito försäkrar dock alla Marvelfans om att det kommer att var “bättre än de tror att det kommer att vara”.
 
– Vi har redan sett olika versioner av Professor X. Skulle ni inte vilja se mig spela en karaktär i en Marvelfilm som är originell, ny och fräsch? Så märk mina ord: Det här kommer att hända tidigare än du tror, sade Esposito under panelen.
 

Vampyrskurk eller planetätare?

 
I sann fandom-anda har spekulationer och teorier cirkulerat internet kring vem Esposito potentiellt kommer spela. Då “Captain America 4” redan verkar ha en fullsatt rollista, har filmer som “Blade” och “Fantastic Four” ännu inte avslöjat hela rollistan mer än huvudkaraktärerna.
 
I “Blade” kanske Esposito gör MCU-debut som vampyrskurk, och i “Fantastic Four” kanske han är Dr. Doom eller planetätaren Galacticus. Med “Deadpool & Wolverine” nalkandes, finns det kanske en liten chans att vi får veta vem han kommer att vara snabbare än vi anar.
 
Har du teorier om vem Giancarlo Esposito kommer att spela?
 
| 4 maj 2024 16:00 |