Film

Skribent

Thomas Linnaeus

22 april 2023 | 19:01

Här garvar Chris Evans åt Ana de Armas - när hon svarar på MovieZines fråga

Vi på MovieZine fick chansen att intervjua skådespelarna från “Ghosted” - vilket slutade i en viral succé.
I samband med premiären av “Ghosted” fick Jonatan Blomberg hos oss chansen att intervjua filmens huvudpersoner, Ana de Armas och Chris Evans. En given fråga till stjärnorna var ju: ”Har ni ghostat någon, eller själva blivit ghostade?” - vilket resulterade i gapskratt.
 
 
I skrivande stund har klippet över en halv miljon visningar. Förvånansvärt nog är många av kommentarerna av den trevligare typen. Användarna verkar vara överens om att ingen rimligt nog skulle ghosta någon av skådisarna.
 
Samantha Powers skriver: "Dessa två är så snygga. Jag bryr mig inte om vad de säger”. Ryan M fortsätter: "Lita på mig, ingen skulle ghosta Chris Evans på riktigt". "Asså, hur kan någon ghosta Ana De Armas?!" skriver användaren You Know Minho Lee Know.
 
I “Ghosted” får vi följa huvudpersonerna som två dejtande singlar. När Evans plötsligt blir ghostad av de Armas reser han till London för att gå till botten av denna dumpning. Det visar sig att de Armas i själva verket är en hemlig agent och det tar det udda paret på en märklig actionfylld resa genom världen.
 
Romantiska actionkomedin "Ghosted" finns nu att streama på Apple TV+. 
| 22 april 2023 19:01 |