Film

Skribent

Erika Jarhed

27 april 2023 | 10:30

Actionkomedin "Ghosted" blir Apples största filmpremiär någonsin

Ana de Armas och Chris Evans verkar locka många. Deras nya film "Ghosted" som fick premiär förra veckan har nu blivit Apple TV+ största premiär någonsin.
I fredags fick den romantiska actionfilmen "Ghosted" premiär på Apple TV+. Vår recensent gav den ett bra betyg och beskrev den som en "charmig actionkomedi med glimten i ögat, som levererar precis vad den lovar". Och det verkar som att fler har uppskattat den.
 
Deadline skriver nämligen att "Ghosted" nu är den mest sedda filmpremiären hittills på Apple TV+.
 
Filmen som regisseras av Dexter Fletcher hade 328 500 tittare under sina första två dagar, och sedan dess har siffrorna klättrat. Jämfört med andra filmer från Apple TV+ så kommer "Ghosted" långt före, inkluderat filmer som "Finch", "Spirited" och "Tetris" som har haft premiär på streamingtjänsten. 
 
I "Ghosted" får vi se Ana de Armas som den mystiska Sadie och Chris Evans som Cole som går på en lyckad dejt - trodde i alla fall Cole. Sadie ghostar nämligen honom och Cole tar därmed första bästa plan till London för att ta reda på vad som hände. Det visar sig att Sadie är en hemlig agent, som har fullt upp med att rädda världen. Och självfallet råkar Cole dras med på ett actionfyllt men farligt äventyr.
 
Streama "Ghosted" nu på Apple TV+. Psst, så här gör du för att se den gratis...
| 27 april 2023 10:30 |