Film

Skribent

Annons

22 april 2023 | 13:00

Streamingtips! Se nya actionkomedin "Ghosted" gratis på Apple TV+

Streamingpremiär för en actionpackad rulle med Ana de Armas och Chris Evans i huvudrollerna. Så här gör du för att se den gratis!
Filmen "Ghosted" har blandat alla genrer du kan önska dig - action, romantik och komedi. Nu har den premiär på Apple TV+ där vi får se Ana de Armas och Chris Evans i huvudroller.
 
Om du redan har ett konto så säger vi grattis till dig, men vad gör du då om du inte har Apple TV+? Jo, startar provperioden som är gratis i 7 dagar. Då kan du ta del av "Ghosted" om och om igen - eller snarare se så många Apple-filmer och serier du bara kan på 168 timmar.
 
 
 
I "Ghosted" får vi möta Cole (Evans) som blir galet kär i mystiska Sadie (Armas) efter deras första dejt. Men Sadie verkar inte känna samma sak då hon ghostar Cole (the horror!). Cole, som uppenbarligen inte kan ta en pik, tar första bästa flyg till London för att leta upp henne, och det visar sig att hon är en hemlig agent som faktiskt har andra saker att stå i. De båda sveps därefter med i ett äventyr, med uppdrag att rädda världen. 
 
Dexter Fletcher regisserar som tidigare har gjort "Rocketman" från 2019 och bland annat "Deadpool"-författaren Rhett Reese har skrivit manus.
| 22 april 2023 13:00 |