EXKLUSIVT

Skribent

MovieZine

23 oktober 2017 | 12:00

Gerard Butler tipsar om tidernas bästa katastroffilm

"Jag kan se om den filmen hur många gånger som helst." Se MovieZines intervju med Gerard Butler, bioaktuell med storfilmen "Geostorm".
I en intervju med MovieZine berättar Butler om varför han tycker om att vara med i storfilmer som just "Geostorm", vad som gör det hela så spännande och kul. På frågan om hur det är att spela huvudrollen i en storfilm med massa specialeffekter svarar Butler:
 
- Om man kan göra såna här stora idéer trovärdigt men samtidigt ha kul, underhålla folk och få dem att skratta och gråta, de för mig är vad allt handlar om. En stor, rolig bioupplevelse.
 
"Geostorm" snuddar lite på vad som är ett hett samtalsämne just idag kring klimatförändringarna och hur fort vår planet förändras. Vi passade på att fråga Butler om det finns något att lära sig av filmen eller om den ska ses som ren fiktion:
 
- Filmens kärna är ett budskap som är relevant för vad vi idag går igenom på vår planet. Ett meddelande om att vi måste lyssna, göra något och framförallt göra det tillsammans. Att länder måste börja jobba tillsammans och inte bara tänka på vad som ligger i intresse för just ett land.
 
När det kommer till katastroffilmer har han själv en given favorit:
 
- "SOS Poseidon", originalet med Shelley Winters, Gene Hackman och Ernest Borgnine. Det blir inte bättre, jag kan se om den hur många gånger som helst. Det säger mycket. Vanligtvis ser jag inte om filmer.
 
Du kan se hela intervjun här nedan:
 
 
"Geostorm" hade biopremiär i fredags och du kan också läsa MovieZines recension av filmen.
| 23 oktober 2017 12:00 |