Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

14 maj 2019 | 17:00

George R. R. Martin kommenterar två idiotiska "Game of Thrones"-rykten

George R. R. Martin: "Fullständigt skitsnack. Inte ett uns av sanning."
George R. R. Martin har via sin blogg igår tacklat två "Game of Thrones"-relaterade rykten som han uppenbarligen har stört sig en hel del på. För det första så har han inte alls redan skrivit klart de två kommande böckerna "The Winds of Winter" eller "A Dream of Spring" ännu, vilket det alltså börjat ryktas om - den senare har han inte ens börjat på. Det är i dessa två böcker som vi kommer att få läsa hur han själv vill att den megapopulära storyn faktiskt ska sluta. 
 
Enligt ryktet ska han ha blivit tvingad av HBO och seriens skapare att vänta med publikationen tills efter den sista säsongen, men så är alltså givetvis inte fallet. Både HBO och hans publicister hade nog snarare hellre föredragit att han faktiskt hade publicerat böckerna medan serien var igång, eftersom det både hade genererat mer buzz samt givit serien ännu mer "officiell" story att adaptera.
 
 
Martin fortsätter i ett ytterligare inlägg även att, en gång för alla, poängtera att han inte alls hatar karaktären Bronn.
 
- Fullständigt skitsnack. Inte ett uns av sanning. Jag skapade Bronn, så det vore oblygt av mig att säga att det är en fantastisk karaktär... men vafan, det är en fantastisk karaktär, och mina läsare kommer definitivt att få se mer av honom i de kommande böckerna. Jerome Flynn har varit helt UNDERBAR. Det har varit en ära att arbeta med honom. Han har gjort ett grymt jobb med att ge liv åt Bronn.
 
 
Vilka andra galna "Game of Thrones"-rykten skulle du vilja att Martin gav oss svar på? Kommentera gärna nedan!
| 14 maj 2019 17:00 |