Serie

Skribent

MovieZine

15 februari 2024 | 09:16

Minns ni när "Gåsmamman" fick en sista säsong? Nu kommer ännu en (sista) säsong!

"Det här såg jag inte i korten när vi avslutade säsong 6" säger Alexandra Rapaport.
"Gåsmamman" får en fortsättning. TV4 har sedan i oktober spelat in en epilog till den dramatiska upplösningen av säsong 6.
 
När tittarna återigen får kliva in i "Gåsmammans" universum har två år passerat och syskonen Ek har gått haltande vidare med sina liv. De har liten eller ingen kontakt med varandra längre och när de väl träffas för första gången blir de utsatta för ett dramatiskt mordförsök.
 
- Det här såg jag inte i korten när vi avslutade säsong 6. Vi gör en epilog om efterbörden av "Gåsmammans" sex säsonger. Serien lever uppenbarligen sitt eget liv, och jag åker med. Då med lite bävan och stor förväntan!, säger Alexandra Rapaport i ett pressmeddelande.
 
 
Skådespelaren Edvin Ryding är en av dem som återvänder i sina roller:
 
- Det känns väldigt fint att få ge den här berättelsen en mer fördjupad avslutning. Vi alla bryr oss väldigt mycket om de här karaktärerna och att få kliva in i dom en sista gång är ett otroligt privilegium.
 
- I den här avslutande historien gör vi bokslut på familjen Eks dramatiska historia. Det är en epilog på två delar som handlar om splittring, förståelse, försoning och botgöring, förklarar Petra Ahlin, exekutiv producent på TV4.
 
Total produceras 10 avsnitt. De första avsnitten planeras att sändas på TV4 Play och TV4 senare i år.
| 15 februari 2024 09:16 |