Intervju

Skribent

MovieZine

16 december 2017 | 21:00

"Game of Thrones": Aidan Gillen är säker på Littlefingers överlevnad

MovieZine mötte skådespelarna Aidan Gillen och Pilou Asbaek (Euron Greyjoy) för en exklusiv videointervju om "Game of Thrones" och karaktärernas framtid.
Säsong 7 av "Game of Thrones" släpptes nyligen på dvd och bluray. Tidigare i somras träffade MovieZines tv-redaktör Henrietta J:son Eskelin flera av de kända ansiktena bakom seriens roller för att prata om säsongen, vart vi är på väg och för att ta del av tankar och minnen från inspelningen.
 
Ibland går det knappt att skilja på rollinnehavaren och karaktären, vilket var fallet med Aidan Gillen (Petyr Baelish/Littlefinger) och Pilou Asbaek (Euron Greyjoy). Gillen hade sitt hemlighetsfulla, sluga ansikte på under hela intervjun och Asbaek gav ofta den stirrande, smågalna blicken som vi så väl förknippar med hans makthungrige rollfigur.
 
I klippet nedan får vi bland annat svar på en populär fanteori om Eurons nästa drag, reder ut Littlefingers tvivelaktiga relation till Sansa och attityden mot Brienne, samt får ett förvånansvärt tvärsäkert svar på vem som överlever till det stora slutet.
 
 
Se även vår intervju med Liam Cunningham och Rory McCann, som spelar Ser Davos och "The Hound" i "Game of Thrones".
| 16 december 2017 21:00 |