Film

Skribent

Hannes Kinnunen

6 oktober 2012 | 20:01

Fyra nya banners till "Hobbit"

Hannes Kinnunen guidar igenom veckans nyheter kring "Hobbit"-trilogin.

Fyra stycken banners har släppts till "Hobbit". På första får vi se dvärgarnas möte med Bilbo hemma hos sistnämnda, på den andra får vi se följeslaget ute på sin långa vandring till de Ensamma bergen, på den tredje får vi Gandalf utanför Bilbos håla och sista får vi se Gollum tillsammans med Bilbo bärandes på Sting.

Två nya posters till "Hobbit"

Två stycken nya posters har släppts inför "Hobbit". De här två affischerna kommer dock inte användas för att promota filmen i biograferna utan istället följa med till de som köper filmcells. På den första postern får vi se dvärgarna i action tillsammans med Gandalf och Bilbo samt en ny karaktär vi inte fått se någon bild på tidigare nämligen Bolg. På den andra postern får vi se the white council beståendes av Galadriel, Elrond, Gandalf och Saruman innan den sistnämnda vände sida. 

Klart för förlängda utgåvor till "Hobbit"

De flesta av oss som älskade "Sagan om Ringen"-trilogin gick loss på förlängda utgåvor och allt gott extramaterial som fyllde de boxarna. Nu har Warner Bros gått ut med att "Hobbit" också kommer att få liknande utgåvor, så nu är det bara att invänta nästa år då de släpps och vi kan dyka ner i mängder av bakom kulisser-material, bortklippta scener och mycket annat.

"Hobbit" delas upp i tre filmer som regisseras av Peter Jackson, de två första får biopremiär december 2012 samt 2013 och den tredje i juli 2014. Läs mycket mer om Hobbit-filmerna på vår specialsajt och gilla Hobbit Sweden på facebook.

| 6 oktober 2012 20:01 |