Spel

Skribent

Anders Eklöf

15 oktober 2020 | 18:46

Futuristiska vrålåk och fräcka kläder i "Cyberpunk 2077"

CD Project Red har visat upp två nya trailers för "Cyberpunk 2077", som fokuserar på fordon och klädstil.
Under en direktsändning kallad "Night City Wire" om det kommande spelet "Cyberpunk 2077", av utvecklarna CD Project Red som ligger bakom "The Witcher III: Wild Hunt", fick vi se två nya trailers om olika fordon du kommer kunna köra på de futuristiska gatorna och modet i staden. 
 
Här kan du se hela sändningen i efterhand: 
 
 
Den här gången fokuserade sändningen hårt på en rad olika fordon du kan manövrera på Night Citys neonlysande och hänsynslösa gator. Vi får se allt i från tunga motorcyklar, glänsade lyxbilar, terrängfordon och större lastbilar. Tydligen ska du även kunna sno bilar från oskyldiga invånare, "Grand Theft Auto"-style, utöver att köpa dem. 
 
Något jag ser fram emot är att det går att delta i olika rallyn runt om i världen, som kan bli ett fartfyllt nöje att syssla med mellan de mer berättelsedrivna uppdragen. Förhoppningsvis är bilkörandet lika roligt som det ser ut. 
 
CD Project Red har även tagit inspiration från den riktiga rallyvärlden, vilket du kan se mer av i ett kort reportage på Youtube.
 
 
Den andra trailern fokuserar helt på de olika klädstilarna som regerar i staden och andra sätt du kan uttrycka dig på. I spelet finns det fyra distinkta stilar som kallas "Kitsch", "Entropism", "Neomilitarism" och "Neokitsch", som alla har en egen historia, status och funktioner. 
 
 
"Kitsch" fokuserar på skrikiga färger, neonlysande tatueringar och kromade cybernetiska implantat. "Entropism" ser ut att vara inspirerat av en den amerikanska södern med en doft av jeanstyg och arbetarklass. "Neomilitarism" tillhör de rikare medborgarna och färgas i svart glänsande läder och soldatinspirerade utstyrslar. "Neokitsch" är som de rikas version av "kitsch" och påminner om vad kändisar ibland har på sig. 
 
 
Vi har tidigare fått veta att det svenska bandet Refused har spelat in nya låtar till det fiktiva bandet SAMURAI, där skådespelaren Keanu Reeves lånar sitt utseende och röst till sångaren.
 
Han har även medverkat i en reklamfilm för spelet, där han uppmuntrar oss att "fånga dagen och tända eld på den"
 
 
"Cyberpunk 2077" släpps till Playstation 4, Xbox One, Google Stadia och PC den 19 november. Vid ett senare tillfälle kommer det även till Playstation 5 och Xbox Series X, i en grafiskt uppgraderad version. 
 
Självklart kommer du kunna läsa en recension från oss här på MovieZine framöver. 
 
Är du peppad på "Cyberpunk 2077"? Vilka andra spel ser du fram emot under hösten? 
 
5b0aff6cbe13a5b871c21ea1959684ae screen high speed high stakes en
| 15 oktober 2020 18:46 |