Film

Skribent

MovieZine

27 februari 2019 | 16:30

Matthew Vaughn har stora planer för "Kingsman"-franchisen

En uppföljare, en prequel och en möjlig tv-serie. Här är allt du behöver veta om framtiden för "Kingsman".
"Kingsman: The Golden Circle" lyckades på något sätt tramsa bort en del av den charmen som dess föregångare hade, och gick heller inte hem lika bra hos kritiker och publiken. Trots detta så jobbar Vaughn på två nya tillskott i filmserien. Här är det senaste vi fått veta...

Vaughns "Kingsman"-prequel som först var tänkt att släppas redan november i år, har skjutits tillbaka till den 14 februari 2020.

"Kingsman: The Great Game" (arbetstitel) utspelar sig under andra världskriget och verkar vara en slags origin-story om hur Kingsman-organisationen bildades. Och de stjärnor som ska rubricera filmen är inte fy skam. Vi hittar bland annat Ralph Fiennes, Rhys Ifans ("The Amazing Spider-Man", "Snowden") , Daniel Bruhl ("Rush"), Matthew Goode ("Watchmen") och Charles Dance ("Game of Thrones").

Det är inte konstigt att saker kanske inte går som på räls, då en jäktad Vaughn också ska ta upp tyglarna för den riktiga uppföljaren till "The Golden Circle". Planen är att den också ska spelas in i år. Utöver det så planerar han tv-serie av franchisen, som det inte finns mycket detaljer om ännu. Men han är lätt sagt såld på "Kingsman", och blåser i så många cylindrar som möjligt.

I en intervju med Empire säger Egerton att han hoppas på att "Kingsman 3" kommer att vara en betydligt större succé än föregångaren:
 
- Jag tycker att filmen fick ett något oförtjänt dåligt mottagande - det sved till. Jag tror dock att i vissa avseenden så var den förmodligen inte lika väl sammansatt som första filmen, men jag tycker verkligen inte att den var dålig.

Håller ni med Egerton?
| 27 februari 2019 16:30 |