VIDEO

Skribent

MovieZine

24 december 2018 | 20:20

Frank Underwood önskar God Jul i bisarr video

Här är något som garanterat får en att sätta julskinkan i halsen. Kevin Spacey återvänder till sin paradroll i skuggan av ett åtal för sexuella närmanden.
Det har varit ett svettigt år för många kända män, som pekats ut för allt från sexuella närmanden till våldtäkt under #MeToo-vågen.
 
Det gäller inte minst Kevin Spacey, som anklagas för flera incidenter med unga (och till och med minderåriga) pojkar och män. Skådespelaren har bland annat förlorat sin huvudroll i Netflix-serien ”House of Cards”, och ersattes i sista sekunden i Ridley Scotts drama ”All the Money in the World”.

I en märklig julvideo som släpptes under dagen riktar Kevin Spacey sig till alla dem som ”dömt honom utan bevis”. Det gör han dessutom i egenskap av rollfiguren Frank Underwood, och passar på att fråga om inte tittarna har saknat honom i den senaste säsongen. Se själva:
 
 
Videon släpps samtidigt som Spacey åtalas för sexuella närmanden mot en 18-årig man år 2016. NBC skriver att han ska infinna sig i rätten om två veckor för att höras av domare. Själv verkar han stå fast vid sin oskuld: ”Om jag inte behövde betala priset för allt jag gjort, tänker jag definitivt inte betala priset för saker jag inte gjort”, säger Underwood/Spacey i den bisarra videon.
| 24 december 2018 20:20 |