Film

Skribent

Alexander Dunerfors

14 september 2015 | 21:00

Fox skissar redan på uppföljare till "Deadpool"

Läs vad producenten Simon Kinberg har att säga.
20th Century Fox är övertygade om en succé för sin X-Men-spinoff ”Deadpool”. Så pass att det redan snackas om en uppföljare. 

Det bekräftar Simon Kinberg i en intervju med Collider.

- Vi pratar definitivt om den, det gjorde vi redan när vi spelade in filmen. När man gör film baserad på material som en serietidning så hoppas man att det blir den första av flera. Alla tycker den känns bra, vi är verkligen stolta över filmen. Så förhoppningsvis kan vi börja planera en uppföljare redan innan filmen kommer ut. 

Om du också älskade den mörka, råa och humoristiska tonen i trailern så försäkrar Kinberg om att filmen lever upp till alla förväntningar. Visst, han är producent och borde inte säga något annat, men i det här fallet håller vi tummarna för att säljsnacket stämmer:

- Jag har sett en råklippt ”Deadpool” och den är fantastisk. Verkligen en bra film. Den lever upp till sin trailer. Vi har gett allt och siktar på en R-rating. Den är mörkare och knäppare än något annat i genren.

Ryan Reynolds spelar huvudrollen som den rappkäftade antihjälten - en legosoldat som får superkrafter. 

Den 12 februari 2016 får vi se om "Deadpool" är allt det vi hoppas på. Innan dess hinner du se om trailern några gånger till:


| 14 september 2015 21:00 |