Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

27 februari 2018 | 11:30

FOX lägger ned M. Night Shyamalans mysteriumserie "Wayward Pines"

Med tanke på att det senaste avsnittet släpptes för drygt 18 månader sedan, kommer det dock kanske inte som någon större förvåning för tv-seriens fans.
M. Night Shyamalan ("Sjätte sinnet", "Unbreakable") regisserade det första avsnittet av "Wayward Pines" och har producerat resten av dem sedan dess, men enligt Variety läggs tv-serien nu ned av FOX. 
 
Den första säsongen togs emot väl av både tv-kritiker och vanliga tittare. Mellan den första och andra säsongen försvann däremot en stor del av seriens skådespelare vilket gjorde den andra säsongen till en i princip helt ny tv-serie - som inte alls nådde samma framgångar. Nästan 40 % av tittarna från den första säsongen ska ha försvunnit tillsammans med Matt Dillon och de andra skådespelarna.
 
 
Trots det ska det så sent som i somras ha varit snack om en möjlig fortsättning, då M. Night Shyamalan hade presenterat idéer för en tredje säsong. Men FOX väljer alltså nu att slutligen lägga ned "Wayward Pines" en gång för alla - vilket med tanke på tittarraset ändå inte kommer som någon större förvåning.
 
Gav du den andra säsongen av "Wayward Pines" en chans? Hade du velat se en tredje säsong? Kommentera gärna nedan!
| 27 februari 2018 11:30 |