Film

Skribent

Alexander Kardelo

13 maj 2024 | 20:00

Första trailern till "The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim" kan släppas i juni

Om bara en månad premiärvisas de allra första klippen ur julens animerade fantasyfilm...
Bara häromveckan klagade jag på att vi ännu inte fått se något av den kommande "Sagan om ringen"-animen, som ska upp på bio i december.
 
Nu meddelar Variety positiva nyheter: en första titt på filmen kommer att släppas om bara en månad. Närmare bestämt under Annecy International Animation Film Festival, som äger rum i Frankrike mellan 9-15 juni. Några av de största namnen i animations-branschen närvarar, och kommer bjudas på ett allra första smakprov ur fantasyfilmen. Philippa Boyens och Andy Serkis kommer vara på plats ihop med filmens regissör, Kenji Kamiyama.
 
Det verkar bara rimligt att vi också får en trailer online och på bio, om inte samtidigt så kort därpå. "The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim" ska upp på bio i december, och sommaren med alla blockbusters är ett utmärkt tillfälle för att börja promota en av julens storfilmer.
 
Mer spännande grejer väntar alla "Sagan om ringen"-fans redan imorgon tisdag. Då släpps första teaser-trailern för Amazons påkostade serie "Sagan om ringen: Maktens ringar". Håll utkik här på MovieZine!
 
Se de första officiella bilderna ur "The War of the Rohirrim" nedan.
 
| 13 maj 2024 20:00 |