Film

Skribent

Alexander Dunerfors

16 januari 2015 | 16:00

Första trailern till "The Fantastic Four" kommer i februari

Men först ska skådespelarna tillbaka för att spela in nya scener.
Vad man ska vänta sig av nya "The Fantastic Four"? Å ena sidan regisserar Josh Trank, han som blåste oss av biostolen med sitt jordnära superhjältedrama "Chronicle" (lovande!). Å andra sidan har vi ännu inte fått se en endaste stillbild, trots att filmen har premiär redan i sommar (oroande!).

Nåväl. Om bara några veckor får vi troligen andas ut. Då släpps den första trailern till "The Fantastic Four", rebooten av Marvels superkvartett. Då får vi se hur Michael B. Jordan funkar som Human Torch, och hur Jamie Bell ser ut som The Thing. 

Simon Kinberg, som skrivit  manus, berättar för Latino Review att den första trailern släpps 13 februari. Men också att några nya scener ska filmas inom kort:

- Vi har 3-4 nya inspelningsdagar med regissören Josh Trank och några skådespelare. Vi kan knappt vänta tills vi kan visa er vad vi har hittat på.

Förhoppningsvis ska teasern sätta stopp för alla florerande nätrykten om att filmen är en "katastrof". Filmens producent Matthew Vaughn var inte orolig, när MovieZine träffade honom för att snacka "Kingsman" häromdagen:

- Jag har det största förtroende för regissören, säger han. 

"The Fantastic Four" har svensk biopremiär 7 augusti.
| 16 januari 2015 16:00 |