Film

Skribent

MovieZine

1 februari 2018 | 22:45

Första trailern till ”Solo: A Star Wars Story” snart här

Allt tyder på vi får se de första klippen från filmen redan efter helgen.
Väntan har varit lång, så pass att fans började ifrågasätta om filmen verkligen släpps i vår. Med mindre än fyra månader kvar till premiär har vi ännu inte sett en stillbild, än mindre en videosnutt från ”Solo: A Star Wars Story”. Men snart kan vi andas ut, för den första trailern närmar sig.

Hollywood Reporter spår att trailern får sin debut i samband med Super Bowl på söndagskvällen. Flera andra medier rapporterar att Good Morning America ska sända den på måndagsmorgonen. Kanske rör det sig om två olika klipp, eller en teaser och en lite längre trailer.

Inget har bekräftats av Lucasfilm, men flera källor menar att ”Solo”-trailern är nära. Vi håller tummarna för att något härligt landar här på måndag svensk tid. Du kan såklart se trailern här på MovieZine så snart den är ute.
 
"Solo: A Star Wars Story" är den andra fristående Star Wars-filmen efter "Rogue One" från 2016. Den följer såklart Han Solos rymdäventyr som ung, och introducerar Alden Ehrenreich i rollen. Den svenska biopremiären är satt till 23 maj.
| 1 februari 2018 22:45 |