Film

Skribent

Alexander Kardelo

3 mars 2017 | 09:00

Första teasern till ”Deadpool 2” är släppt

Den kan ses innan ”Logan” på amerikanska biografer.
X-Men-fans som går på bio i helgen kan se fram emot en liten överraskning. Det rapporteras om att biograferna i USA visar en första teaser för ”Deadpool 2” ihop med ”Logan”.

Det är visserligen inte ovanligt att X-Men-filmerna hintar om nästa del med en bonusscen i eftertexterna. Här handlar det dock om ett klipp innan filmen börjar, där Ryan Reynolds kaxiga superhjälte får introducera bioaktuella ”Logan”. 

Slashfilm berättar om scenen, där Wade Wilson snubblar över ett rån på en bakgata. Han springer in i en telefonkiosk för att byta om till sitt alter-ego, Deadpool. Medan John Williams bekanta Superman-musik spelas, kämpar han en bra stund med att komma in i dräkten, tills en pistol går av. Rånoffret har skjutits och det är för sent. Deadpool skämtar om att Logan hade varit en bättre hjälp, då han inte behöver byta om varje gång. Det sägs också att Stan Lee gör ett kort inhopp. 

Teasern avslutas med orden ”Deadpool… coming… not soon enough.” 

Tyvärr visas inte teasern på svenska biografer, enligt vad jag fått höra från 20th Century Fox. Vi får hoppas att den istället släpps online inom kort.

”Deadpool 2” dyker upp på bio våren 2018.
| 3 mars 2017 09:00 |