Film

Skribent

Alexander Kardelo

22 maj 2016 | 15:00

”Suicide Squad” har premiärvisats: så tyckte testpubliken

Låt mig gissa: den är amazing?
DC Comics sommarfilm ”Suicide Squad”, en av våra mest efterlängtade filmer just nu, har visats för en testpublik som inte håller igen på hyllningarna på Twitter. 

Vi saknar kanske lite nyanser i kritiken mellan alla ”amazing”, men det är skönt att höra att ingen blev besviken iallafall. Publiken hyllar främst Margot Robbie som Harley Quinn, och noterar att många kommer ha sina åsikter om Jokern, gestaltad av Jared Leto. Ta en titt på de första reaktionerna:


Gratis bio, superhjältar och en tidig förhandstitt - inte undra på att alla är nöjda och glada. Den här typen av rapporter får man ta med en nypa salt. Vi får hoppas att det låter lika bra när filmen börjar visas för fans och press någon gång i juli.


Samla ett gäng fängslade superskurkar och förse dem med de kraftfullaste vapnen regeringen kan uppbringa. Skicka sedan iväg dem på uppdrag att besegra en fiende som sägs vara oövervinnlig. Underrättelseofficeren Amanda Waller har bestämt att enda lösningen är en grupp av omaka och förkastliga individer utan något att förlora. Gruppen inser dock snart att de inte blivit utvalda för att lyckas utan för att få skulden när de misslyckas. Ska Suicide Squad bestämma sig för att dö när de försöker lösa uppgiften eller är det var man för sig som gäller?

”Suicide Squad” kommer på bio 3 augusti. 
| 22 maj 2016 15:00 |