Serie

Skribent

Alexander Kardelo

29 augusti 2018 | 12:00

Systrarna är samlade på nya postern till "Charmed"

Macy, Mel och Maggie är redo att förhäxa tv-publiken i höst.
För många av oss är ”Förhäxad” lika förknippad med sena 90-talet och millennieskiftet som ”Sex and the City” och ”Vänner”. I totalt 8 säsonger, eller 179 avsnitt, fick vi följa de magiska systrarna Halliwell på TV3.

Nu är det dags att damma av den gamla magiboken och kasta en förtrollning på en ny generation.
 
I oktober börjar ”Charmed” på amerikanska The CW, och tanken är ungefär densamma - tre systrar upptäcker att de har övernaturliga krafter: äldsta systern Macy kan förflytta saker med tankens kraft, Mel kan frysa tiden och Maggie, som är yngst, kan läsa andras tankar.

Den nya postern sätter fokus på systrarna Vera: Macy (Madeleine Mantock), Mel (Melonie Diaz) och Maggie (Sarah Jeffery) som enligt seriens tagline är ”starkare tillsammans”.
 
 
Det återstår att se om tv-publiken tar till sig den här nyversionen, men Mantock förtydligar att det handlar om helt andra karaktärer än sist:

- Vi är nya karaktärer. Det handlar om nya häxor som upptäcker sina krafter. Det är fel att kalla serien för en rip-off. Någon beskrev den som en hyllning till originalet, det tyckte jag var trevligt, sade skådespelerskan till US Weekly.
 
"Charmed" börjar sändas i oktober. Kommer du ge serien en chans?
| 29 augusti 2018 12:00 |