Serie

Skribent

Alexander Svensson

27 november 2023 | 22:30

Häxkonster väntar i Marvelserien "Agatha: Darkhold Diaries" - första titten är här!

En kort behind-the-scenes-video visar upp Agathas återkomst till Marvels universum.
Marvels första Disney+-serie “WandaVision” hade premiär för snart tre år sedan, och släpps på blu-ray i dagarna. Serien introducerade den skurkaktiga häxan Agatha Harkness, gestaltad av Kathryn Hahn, och nästa år är det hennes tur att få en egen serie.
 
Serien “Agatha: Darkhold Diaries” som är inne på sin tredje titel (de två första var “Agatha: House of Harkness” och “Agatha: Coven of Chaos”) kommer att följa Agatha efter händelserna i “WandaVision”, och siktar på premiär till hösten 2024. Trots det får vi redan nu en första teaser inför serien, i form av ett behind-the-scenes-klipp släppt i samband med blu-ray-releasen av “WandaVision”.
 
Klippet visar behind-the-scenes-material från inspelningen av “Agatha: Darkhold Diaries” tillsammans med korta kommentarer från bland andra seriens skapare Jac Shaeffer, som även jobbade på “WandaVision”, och huvudrollsinnehavaren Kathryn Hahn. Det lilla vi får se inkluderar Agatha i diverse nedgångna byggnader, en mystisk skog och en skymt av Joe Locke (“Heartstopper”) som kommer ha en stor roll i serien.
 
- Det finns inget som skulle göra Agatha gladare än att få en egen spinoff. Hela projektet kändes självklart för mig, säger Kathryn Hahn i klippet, som går att se nedan.
 
Är du taggad på “Agatha: Darkhold Diaries”?
 
| 27 november 2023 22:30 |