Film

Skribent

Viktor Jerner

26 januari 2018 | 09:00

Första bilderna på Brie Larson som Captain Marvel väcker oro

Förhoppningsvis är den här dräkten bara någon form av tidig prototyp.
Efter årets kommande "Black Panther", "Ant-Man and The Wasp" och "Avengers: Infinity War" är det dags för en helt ny hjälte att äntra Marvel Cinematic Universe; Carol Danvers, mer känd som Captain Marvel. Som bekant sedan tidigare kommer hon spelas av Oscarsvinnaren Brie Larson ("Room") och via Page Six har vi nu fått en första titt på hur karaktären kommer se ut i filmen. Kolla in nedan:
 
 
Är det bara jag, eller ser det här riktigt oroväckande ut? För mig förs tankarna direkt till de halvdassiga superhjälteserierna som går på The CW snarare än något som en gigant á la Marvel ligger bakom. Både färgvalet och att den känns lite klumpig och skrynklig i passformen ger mig dåliga vibbar. Det ska dock sägas att det här antagligen är någon form av tidig dräkt i filmen eftersom den är grön istället för blå, röd och gul som den klassiska dräkten i serierna (toppbilden i artikeln) brukar vara.
 
En Reddit-användare har redan passat på att leka lite med tanken på hur det hade sett ut med de färgerna: 
 
 
Även om inte det heller ser helgjutet ut så är det i alla fall en förbättring, enligt mig. Hur som helst får vi hålla tummarna för att det kommer se mycket bättre ut i det färdiga resultatet och att den gröna dräkten snabbt byts ut mot den riktigt starka designen som vi har sett i exempelvis konceptbilder från ComicCon
 
"Captain Marvel" regisseras av Anna Boden och Ryan Fleck och landar på bio den 8:e mars nästa år. Förutom Larson innehåller även rollistan namn som Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn och Jude Law. Som bekant sedan tidigare kommer den utspela sig på 90-talet och introducera skurkgänget The Skrulls.
 
Vad tycker du om den här gröna dräktdesignen? 
| 26 januari 2018 09:00 |