Serie

Skribent

Alexander Kardelo

30 september 2017 | 15:00

Första bilderna från ”The X-Files” elfte säsong

Inklusive en stor spoiler för Mulder och Scullys fans…
I början av 2018 återvänder ”The X-Files” i tv-rutan med sin elfte säsong. Två nya bilder släpptes just, och avslöjar bland annat  ett bekant scenario för seriens fans: Scully är inlagd på sjukhus med Mulder vid sin sida.

Men vad har hänt? När säsong 10 slutade var Scully immun mot det utomjordiska virus som svepte över världen, och hon försökte bota Mulder innan det var för sent.

- Något oväntat har uppenbarligen inträffat. Allt är som vi har planerat, säger seriens skapade Chris Carter hemlighetsfullt till EW.com.
 
 
”Arkiv X” debuterade på tv år 1993 och blev en jättesuccé. Förra våren kom en efterlängtad fortsättning, den tionde säsongen som dock togs emot med blandad kritik. Men tillräckligt många tittade för att David Duchovny och Gillian Anderson skulle få återvända som FBI-agenterna med de skruvade fallen.

Säsong 11 kommer att bjuda på fler avsnitt än sist, och det blir både veckans-monster-fall och fördjupningar i den mytologi man har byggt upp genom åren. På den här bilden verkar serien ha rest tillbaka i tiden för att skildra ett möte med en alien - inga fler detaljer i övrigt...
 
 
"The X-Files" börjar sändas igen någon gång under våren 2018.
| 30 september 2017 15:00 |