Film

Skribent

Mats Karlsson

13 juli 2018 | 20:00

Första bilderna från "Godzilla: King of the Monsters"

Monsteruppföljaren äntrar biograferna 22 mars 2019.
Det har varit relativt tyst om uppföljaren till Gareth Edwards "Godzilla", men nu börjar det bubbla i monstergrytan. Inför nästa veckas presentation på Comic-Con har studion Warner Bros släppt de första bilderna. Kolla in dem nedan.
 

 
Edwards har överlåtit regitömmarna till Michael Dougherty ("Krampus" och "Trick 'r Treat") som beskriver filmen på följande sätt:
 
- Världen reagerar på Godzilla på det sätt som vi skulle reagera på en fruktansvärd händelse, att vi överreagerar. Det finns paranoia och en uppsjö av spekulationer om han är den enda eller om det kan finnas fler, säger Dougherty till EW.
 
I "Godzilla: King of the Monsters" får vi följa den hemliga krypto-zoologiska organisationen Monarch, som råkar ut för en uppsättning av gudalika monster. Godzilla tar sig själv an Mothra, Rodan och hans ultimata nemesis, King Ghidorah.
 
I rollerna hittas Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Kyle Chandler, Sally Hawkins, Ken Watanabe, Bradley Whitford, Charles Dance, Zhang Ziyi, Aisha Hinds, O’Shea Jackson Jr. och Thomas Middleditch.
 
"Godzilla: King of the Monsters" får biopremiär 22 mars 2019, men redan nästa vecka äntrar som sagt monstren den klassiska Hall H på Comic-Con i San Diego.
 
Är ni sugna på klassisk monsterfight?
| 13 juli 2018 20:00 |