Film

Skribent

Anders Eklöf

22 oktober 2020 | 18:03

Första bilden på Tom Holland som Nathan Drake i "Uncharted"-filmen

Den unga stjärnan har gett oss en första bild på hur Nathan Drake kommer se ut i filmen på sina sociala medier.
Om allt går som det ska är det tänkt att filmen "Uncharted", baserad på den populära Playstation-spelserien med samma namn, ska ha biopremiär någon gång under sommaren 2021. 
 
Filmen regisseras av Ruben Fleischer ("Zombieland"), Tom Holland (mest känd som Spindelmannen) spelar en ung version av huvudpersonen Nathan Drake, samt både Mark Wahlberg och Antonio Banderas medverkar.
 
Nu har den unga stjärnan lagt upp en bild på sina sociala medier, som visar hur Nathan Drake kommer se ut i filmen. 
 
 
Jämförelsevis ser Nathan Drake ut så här i "Uncharted 4: A Thief's End" till Playstation 4. Personligen tycker jag att Holland passar riktigt bra som en ung version av honom. 
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
"Uncharted"-serien handlar om äventyraren Nathan Drake som reser runt i världen för att hitta gömda skatter och bortglömda städer, samtidigt som han ofta tävlar mot stora kriminella organisationer. Det senaste spelet i serien var "Uncharted": The Lost Legacy".
 
Här är även några fler bilder från inspelningen, som är uppladdade av röstskådespelaren Nolan North, som spelar Nathan Drake i spelen. 
 
 
Tom Holland har tidigare lovordat filmen och sagt att den är "allt jag drömde om att det skulle vara". Om den är lika bra som huvudrollsinnehavaren får den att låta, får vi förhoppningsvis se nästa sommar.
 
Tycker du att Tom Holland passar i rollen? 
| 22 oktober 2020 18:03 |