Film

Skribent

Anders Eklöf

15 september 2020 | 10:55

"Uncharted"-filmen är allt vad Tom Holland drömt om

Huvudrollsinnehavaren Tom Holland lovordar den kommande tv-spelsfilmen.
Det har länge varit en film baserat på den populära spelserien "Uncharted" på gång, vars inspelning nyligen drog igång igen efter flera hinder på vägen. 
 
Vi vet att Ruben Fleischer ("Zombieland") regisserar, att Tom Holland (mest känd som Spindelmannen) spelar en ung version av huvudpersonen Nathan Drake, samt att både Mark Wahlberg och Antonio Banderas medverkar. 
 
På Instagram har stjärnan Tom Holland nyligen snackat med fansen om "Spider-Man: Homecoming" och "The Devil All the Time", men fick även tillfälle att prata om just "Uncharted"-filmen.
 
"Filmen går så bra. Filmen är som allt jag drömde om att det skulle vara. Jag menar, jag vet inte om ni spelade spelen, men jag var ett så stort fan av dem, och det har gått så bra", säger han i klippet. 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 

Ett inlägg delat av Tom Holland (@tomholland2013)

 
Det är inte första gången som Tom Holland lovordar filmen, då han tidigare sagt att manuset ska vara "riktigt, riktigt bra och väldigt roligt". Samtidigt ska man kanske inte lita på vad en skådespelare säger varje gång, men vi får hoppas att det finns någon sanning i hans ord. 
 
"Uncharted"-serien handlar om äventyraren Nathan Drake som reser runt i världen för att hitta gömda skatter och bortglömda städer, samtidigt som han ofta tävlar mot stora kriminella organisationer. Det senaste spelet i serien var "Uncharted": The Lost Legacy". 
 
Filmen "Uncharted" är tänkt att gå upp på biograferna under sommaren 2021, om inga fler hinder dyker upp. 
 
Tror du att en film om "Uncharted" kan bli bra? 
 
| 15 september 2020 10:55 |